Hôtel Font Mourier

Saint-Tropez, Côte d'Azur, Frankrijk

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Saint-Tropez

Saint-Tropez

Saint-Tropez

Kijk uit over Saint-Tropez

Het was ooit een rustiek vissersdorpje, maar tegenwoordig staat Saint-Tropez vooral bekend als het mekka van de jetset. In de haven pronken luxe jachten en celebrity's komen af op de azuurblauwe zee, de oogverblindende zandstranden en de wereldberoemde strandtenten. Sinds Brigitte Bardot in de jaren 60 vanaf de stranden van Saint-Tropez wereldfaam vergaarde met haar rol in And God Created Woman, is het dorp voorgoed veranderd.

En toch heeft de bruisende havenstad ook een hele rustige kant. Hotel Font Mourier ligt op slechts vijf kilometer van Saint-Tropez. In de heuvels van Cogolin en te midden van de heerlijke, voor Zuid-Frankrijk zo kenmerkende geur van pijnbomen, heerst een serene rust. Het buitenzwembad wacht op je, net als de bar direct naast het zwembad. Geniet op de heerlijke sofa's aan de rand van het water van de romantische zonsondergang met een glas wijn of een cocktail van Le Relais De Font Mourier in de hand. Daarna kun je aanschuiven voor het diner op het terras van het restaurant. De bekende stranden van Ramatuelle liggen om de hoek van het hotel, net als het vestingstadje Port-Grimaud dat in een lagune is gebouwd. Met de auto rijd je langs de prachtige kustlijn van de Côte d'Azur zo naar nabijgelegen steden als Cannes, Nice en Monaco of naar een van de ontelbare kleine strandjes langs de Zuid-Franse kust.

Highlights

  • Slenteren over het goudgele zandstrand, langs de sfeervolle jachthaven
  • Relaxen bij het zwembad met een heerlijke cocktail in je hand
  • Het vestingstadje Port-Grimaud bezoeken, gebouwd op een lagune

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.