Hotel Felix Chicago

Chicago, Illinois, Verenigde Staten

Chicago

Hotelrestaurant

Hotel Felix

Lake Michigan

Hotel Felix

Hotelrestaurant

Buckingham Fountain

One Queen kamer

Daley Plaza

Hotel Felix

Hotel Felix

Chicago

Beleef de metropool Chicago met al z'n artiestieke, industriële en culinaire hoogtepunten vanuit het bruisende stadsdeel River North

Chicago is de Amerikaanse metropool bij uitstek. The Windy City heeft namelijk alles: het is relatief schoon, kent een fantastische skyline, ligt prachtig aan Lake Michigan, bezit met de Cubs en de Bulls een rijke sporttraditie en beschikt met het Art Institute Chicago over een van de meest toonaangevende musea ter wereld. Ook heeft de stad zijn eigen befaamde stadsdelen. River North bijvoorbeeld, net ten noorden van de rivier, op loopafstand van zowel de Magnificent Mile als het strand van Lake Michigan. Heb je interesse in kunst, gastronomie of industriële architectuur? In River North voel je de "buzz". Binnen Chicago vind je nergens zoveel bijzondere restaurants, binnen de Verenigde Staten nergens zoveel kunstgalerieën - behalve dan in Manhattan.

Hotel Felix past bij deze River North-standaard. Hier heb je alle kwaliteiten van Chicago binnen handbereik enn word je bovendien op je wenken bediend op het gebied van service, luxe en comfort. De medewerkers zijn meer dan vriendelijk en de kamers bieden niet alleen fraaie panorama's en gratis internet, maar ook heerlijke lakens, zachte badjassen en verfijnde toiletartikelen.

Goed om te weten

Het hotel is een pionier op het vlak van groene initiatieven. Het heeft als eerste in Illinois het certificaat "Silver-LEED" (Leadership in Energy and Environmental Design) gekregen. Ook USA TODAY zette het in de top 10 van de meest ecologische hotels in Chicago.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.