Hotel Duette

Parijs, Frankrijk

Hotel Duette

Hotel Duette

Hotel Duette

Lobby

Lobby

Hotel Duette

Hotel Duette

Hotel Duette

Hotel Duette

Hotel Duette

Hotel Duette

Parisette kamer

Parisette kamer

Parisette kamer

Parisette kamer

Parisette kamer

Cachette kamer

Cachette kamer

Doucette kamer

Doucette kamer

Parisette kamer

Rue de Lévis

Montmartre

Moulin Rouge

Parc Monceau

Opéra Garnier

Galeries Lafayette

Montmartre

Speels boetiekhotel met minimalistisch interieur in het chique 17e arrondissement van Parijs, incl. ontbijt

Een duet is een romantisch lied voor twee. Hotel Duette is het perfecte romantische hotel voor twee, in het gastronomische hart van Parijs. Rue de Lévis ligt in het 17e arrondissement, een autovrije straat vol winkels waar gourmands spontaan van gaan watertanden. Deze straat heeft al sinds de 19e eeuw een marktfunctie en staat bekend om haar vele vrolijke delicatessenkraampjes. Met minstens 50 restaurants binnen een straal van 100 meter is dit een waar culinair walhalla. Oude Comté-kaas, chocoladekoekjes en fantastische wijnen, in deze straat is het allemaal verkrijgbaar.

Dit kleine boetiekhotel met slechts 29 kamers is zo’n geheim dat mensen liever niet verder vertellen. Ontwerpster Anne Peyroux tekende voor een elegant, minimalistisch interieur, dat aanvoelt als een zachte cocon om fijn in weg te kruipen. Met prachtige kleurrijke dessins en een high-end badkamer is dit een zeer comfortabele uitvalsbasis om een nog vrij onbekend stukje Parijs te ontdekken.

Het 17e arrondissement heeft prachtige gevels en kerkjes met een verhaal, zoals de Notre-Dame de Compassion. Je bevindt je dicht bij het artistieke Montmartre en dankzij de metroverbinding vlak bij het hotel sta je zo op de Champs-Élysées. Maar grote kans dat je volledig opgaat in een culinaire ontdekkingstocht rondom dit heerlijke hotel.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.