Hotel du Triangle d'Or

Parijs, Frankrijk

Louvre

Massageruimte

Receptie

Lounge

Lounge

Hôtel du Triangle d'Or

Hamam

Hôtel du Triangle d'Or

Standaardkamer

Standaardkamer

Badkamer (voorbeeld)

Jardin des Tuileries

Opéra Garnier

Jardin des Tuileries

Place de la Concorde

Parijs

Ontdek het beste van Parijs vanuit een elegant boetiekhotel met muziekthema, nabij het Louvre, incl. ontbijt, toegang tot de hamam & late check-uit

Het Triangle d’Or ligt midden in het centrum van Parijs en bevindt zich op loopafstand van de Seine, de Notre-Dame en het Louvre. Voor het echte "joie de vivre" Parijs-gevoel breng je een avond door bij het nabijgelegen Opéra Garnier. De elegante Jardin des Tuileries is de ideale plek om even bij te komen van alle nieuwe indrukken. Dit typische Franse park bevat beelden, kunstwerken, vijvers en een reuzenrad.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.