Alleen vandaag: Hotel Doge

Milano Marittima, Italië

Hotel Doge

Milano Marittima

Hotel Doge

Classic kamer

Classic kamer

Classic kamer

Milano Marittima

Hotel Doge

Hotel Doge

Hotel Doge

Hotel Doge

Cervia

Milano Marittima

Hotel Doge

Hotel Doge

Hotel Doge

Milano Marittima

Hotel Doge

24 uur korting: La bella vita op enkele minuten van het strand, inclusief ontbijt & meer

Op slechts een steenworp afstand van het centrum van Milano Marittima, ligt het luxe viersterrenhotel Hotel Doge. De zee kabbelt rustig door op nog geen 30 meter afstand van het terras en vanaf daar heb je direct toegang tot de prachtige zandstranden.

De weelderige, bloemrijke tuin is Hotel Doge’s grootse trots. Hier kom je voor een moment van bezinning, ontspanning en wellicht zelfs inspiratie. Daarnaast schuilt er een groot, verwarmd zwembad in de tuin. Ideaal voor een vroege ochtendduik.

Je bent in Italië, dus goed eten staat hier uiteraard centraal. Geniet zowel binnen als buiten van heerlijke lokale, traditionele specialiteiten en internationale gerechten. Voor de kleinere kinderen gooit de mini-club haar deuren open van maandag tot en met zaterdag. En de compleet gerenoveerde kamers bieden alle gemak en comfort voor een heerlijke, zomerse nachtrust.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.