Hotel D

Straatsburg, Elzas, Frankrijk

Ontbijtruimte van het hotel

Straatsburg

Hôtel D

Salon van het hotel

Ontbijtruimte van het hotel

Ontbijtruimte van het hotel

Wellnessruimte van het hotel

Sauna

Sauna

Fitnessruimte

Wellnessruimte

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Straatsburg

Straatsburg

Straatsburg

Kerstmarkt Straatsburg

Kerstmarkt Straatsburg

Straatsburg

Straatsburg

Straatsburg

Stijlvol & modern hotel in historisch Straatsburg vlakbij de befaamde kerstmarkt & kathedraal, incl. ontbijt & toegang tot de fitness- en wellnessruimte

Tussen de wijnvelden en de heuvels van de Franse Elzas ligt Straatsburg. De levendige stad wordt niet voor niets de parel van het gebied genoemd. Het is een plek met een levendige geschiedenis en een hoog culinair gehalte. Smalle straatjes en oude huisjes in de historische binnenstad nemen je mee terug in de tijd. Met de bezienswaardigheden in het centrum ben je zo een dag zoet. De Notre Dame kathedraal, het Palais des Rohan, het Kammerzell-huis, de grachten en de overdekte bruggen staan allemaal op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Maar ook de moderne Europese wijk, met onder andere de zetel van het Europees Parlement, is zeker een bezoek waard.

Viersterrenhotel Hotel D is de stijlvolle thuishaven tijdens jouw vakantie. In hartje Straatsburg, maar in een rustige wijk, is de hotelkamer een oase van rust. In slechts een paar minuten wandel je naar het bruisende centrum, dat zowel door de Franse als de Duitse geschiedenis is getekend. Loop door de wijk La Petite France en waan jezelf in Frankrijk. Eet zuurkool met worst op een terras aan het plein voor de Notre Dame, en je bent even in Duitsland.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.