Hotel D

Straatsburg, Elzas, Frankrijk

Straatsburg

Hôtel D

Salon van het hotel

Ontbijtruimte van het hotel

Ontbijtruimte van het hotel

Ontbijtruimte van het hotel

Wellnessruimte van het hotel

Sauna van het hotel

Sauna van het hotel

Fitnessruimte van het hotel

Wellnessruimte van het hotel

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Straatsburg

Straatsburg

Straatsburg

Straatsburg

Straatsburg

Overnachten in een charmant boetiekhotel in het hart van de Franse parel Straatsburg, incl. ontbijt & toegang tot de wellness

Tussen de wijnvelden en de heuvels van de Franse Elzas ligt Straatsburg. De levendige stad wordt niet voor niets de parel van de Elzas genoemd. Straatsburg is een sprookjesachtige stad met een levendige geschiedenis en een hoog culinair gehalte. Smalle straatjes en oude huisjes in de historische binnenstad nemen je mee terug in de tijd. Met de bezienswaardigheden in het centrum ben je zo een dag zoet. De Notre Dame kathedraal, het Palais des Rohan, het Kammerzell-huis, de grachten en de overdekte bruggen staan allemaal op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Maar ook de moderne Europese wijk, met onder andere de zetel van het Europees Parlement, is zeker een bezoek waard.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.