Hôtel Château Cléry

Boulogne-sur-Mer, Frankrijk

Hôtel Château Cléry

Hôtel Château Cléry

Hôtel Château Cléry

Hôtel Château Cléry

Bar

Bar

Bar

Charm kamer

Charm kamer

Charm kamer

Lux kamer

Opaalkust

Opaalkust

Boulogne-sur-mer

Calais

Ontwaar de achttiende-eeuwse schoonheid van een Frans château op het platteland, incl. ontbijt, toegang tot de sauna & meer

Het schitterende hotel Chateau Clery bevindt zich in een authentiek kasteel uit 1766. Het is volledig gerenoveerd maar ademt nog steeds de charme van weleer. Zo overnacht je er in een romantische kamer met antiek meubilair, wandel je er langs de voormalige hofvijver en dineer je er onder kroonluchters. Het hotel is bovendien omringd door een vijf hectare groot park.
Chateau Clery ligt middenin het natuurpark Marais d’Opale. Het bestaat uit heuvels, uitgestrekte velden en kleine, charmante dorpjes. Binnen slechts 10 minuten rijd je naar zee, binnen slechts 20 minuten naar het schilderachtige kustplaatsje Boulogne-sur-Mer, waar je slentert door knusse straatjes, de imposante Onze-Lieve-Vrouwebasiliek bezoekt en een kijkje neemt bij de oude haven. 

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.