Hotel Casa Romana

Sevilla, Spanje

Sevilla

Hotel Casa Romana

Hotel Casa Romana

Superior kamer

Sevilla

Superior kamer

Sevilla

Hotel Casa Romana

Superior kamer

Sevilla

Sevilla

Een 18-eeuws luxe hotel in het oude centrum van Sevilla met een dakterras en zwembad, incl. ontbijt & late check-out

Op een centrale locatie in de stad zit je in het Casa Romana Hotel Boutique helemaal goed om ogen, oren en smaakpapillen te voorzien van een flinke dosis nieuwe indrukken. Het hotel zelf is gesitueerd in een statig gebouw, dat achter deze façade een serene binnenplein herbergt, waaromheen de verfijnde hotelkamers zijn gegroepeerd. Op het dakterras geniet je in de warmere maanden van een drankje of een uurtje ontspannen in de jacuzzi. In restaurant Roomzero word je verwend met een culinaire draai aan de Europese cuisine, terwijl jouw elegante kamer de perfecte plek is om na een dag vol ontdekkingen weer bij te komen.

En er valt genoeg te ontdekken; met een kwartier lopen bereik je een aantal belangrijke bezienswaardigheden, waaronder de kathedraal van Sevilla, het Koninklijk Paleis en de Giralda- toren. In de directe omgeving vind je een keur aan plaatselijke restaurants en cafés, en in veel bars en tablao’s kun je live flamenco voorstellingen zien. Gooi zelf de voetjes van de vloer, of struin door de betegelde straten om te genieten van alle architectuur en de couleur locale in deze Spaanse stad. Feit is; na Sevilla is het leven weer vol kleur.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.