Hotel Brunelleschi

Florence, Italië

Hotelsalon

Florence

Receptie

Florence

Hotelsalon

Classic Executive kamer

Florence

Santa Croce, Florence

Santa Maria del Fiore, Florence

Ontbijtbuffet

Ontbijtzaal

Restaurant

Restaurant

Florence

Fitnessfaciliteiten

Bar

Restaurant

Restaurant

Restaurant

Restaurant

Florence

Hotel Brunelleschi

Hotel Brunelleschi

Hotel Brunelleschi

Buitenkant van het hotel

Florence

Bekroond hotel in Florence in een Byzantijnse toren op een steenworp afstand van de Duomo, incl. ontbijt, welkomstdrankje & late check-uit

In het hart van Florence, in een byzantijnse toren en een middeleeuwse kerk, bevindt zich het comfortabele viersterrenhotel Brunelleschi. Tijdens de restauratie van het hotel zijn originele kenmerken, delen van ruïnes, ontdekt die in het eigen museum worden tentoongesteld. Het interieur van dit historische hotel is tegelijkertijd modern en voorzien van smaakvolle designmeubels.

Begin de dag met een smaakvol ontbijt en wandel vervolgens naar de nabijgelegen Galleria degli Uffizi, het bekendste museum van Florence. Bekijk hier onder andere “De Geboorte van Venus”, een meesterwerk van Botticelli. Bezoek daarna, op een paar meter van het hotel, de bekende en gezellige winkelstraat Via dei Calzaiuoli, een waar mekka voor shopliefhebbers.

De moderne en stijlvolle kamers van het hotel zijn van alle gemakken voorzien en hebben daarnaast vele extra’s zoals een walk-in closet en luxe badproducten. In de moderne fitnessruimte van het hotel werkt u aan uw conditie en kracht, waarna u kunt genieten van een ontspannen diner in een van de gezellige eetgelegenheden van Hotel Brunelleschi. 

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.