Hotel Breggers Schwanen

Bernau im Schwarzwald, Baden-Württemberg, Duitsland

Superior kamer

Het zuiden van Duitsland

Het Zwarte Woud is een prachtig gebied bekend om de oorsprong van de Rijn en zijn dichte bossen. De Romeinen noemden het ook wel ‘het ondoordringbare woud’. Deze schitterende regio is echt een must voor iedere natuur- en wandelliefhebber. Zo is een hike naar de top van de Herzorgenhorn echt iets wat je gedaan moet hebben als je hier bent.

Het Hotel Breggers Schwanen is een prachtig viersterren-stekje met een uniek ontwerp van maar liefst 300 jaar oud en is al generaties lang in de handen van dezelfde familie. Ontspannen staat absoluut voorop in het hotel en die rust voel je dankzij de familiaire sfeer die de boventoon voert. De prachtige spa en het binnenzwembad zorgen ervoor dat je met een volledig relaxed gevoel weer huiswaarts keert.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.