Hotel Berlin, Berlin

Berlijn, Duitsland

Berlijn

Hotel Berlin, Berlin

Premium kamer

Premium kamer

Premium kamer

Berlijn

Standaardkamer

Standaardkamer

Viersterrenhotel in Berlijn

Verken Berlijn vanuit het twee-na-grootste hotel van de Duitse hoofdstad en daarmee één van de grootste van het land. Ondanks het formaat hecht het hotel veel waarde aan persoonlijke aandacht voor de gasten; dat zie je onder meer terug in het design dat per kamer verschilt. Een verrassende mix van modern design en warme kleuren.

Dit viersterrenhotel is centraal gelegen en daarmee de ideale uitvalsbasis voor jouw Berlijnse stedentrip. Om de hoek vind je de luxe winkelstraat Kurfürstendamm, het beroemde warenhuis KaDeWe en het uitgestrekte groen van Tiergarten. Met het openbaar vervoer is de rest van Berlijn binnen handbereik. Direct naast het hotel vind je de Bar am Lützowplatz, die al een kwart eeuw bekend staat om zijn perfecte cocktails.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.