Hotel Banks

Antwerpen, België

Superior kamer

Antwerpen

Standaardkamer

Hotel Banks

Hotel Banks

Superior kamer

Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen

Hotel Banks

Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen

Stijlvol kunsthotel in Antwerpen

Antwerpen staat wereldwijd bekend om zijn moderne architectuur, de sublieme designshops en jonge, veelbelovende kunstenaars. Het centraal gelegen Hotel Banks heeft hier perfect op ingespeeld en biedt - naast 68 uiterst comfortabele kamers - elke drie maanden een nieuwe tentoonstelling van jonge artiesten.

Naast alle pracht en praal staat Antwerpen ook zeker bekend om zijn gezelligheid. Dankzij de vele knusse kroegjes en overheerlijke restaurants zijn de Antwerpse nachten lang. Het hotel speelt hier op in met zijn stijlvolle Daytime Café en Lazy Lounge, waar je niet alleen terecht kunt voor een voedzaam ontbijt, maar ook kostelijk kunt borrelen met een drankje en hapjes of even tot rust kunt komen bij een knapperend haardvuur. Het hotel ligt op een toplocatie. Met de Vrijdagmarkt, de Groenplaats en de ModeNatie om de hoek hoef je je helemaal niet met het openbaar vervoer te verplaatsen; alles is gemakkelijk te voet bereikbaar. Ook het Museum aan de Stroom bereik je na een mooie wandeling langs de Schelde.

Highlights

  • Slenter langs de vele exclusieve boetieks, galerijen en kleine cafés van Antwerpen
  • Bezoek gloednieuwe Antwerpse musea, zoals het Museum De Reede en het MaS
  • Ga naar Linkeroever en geniet van het zicht op de Antwerpse skyline

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.