Hôtel Au Chêne Vert

Plérin, Bretagne, Frankrijk

Saint-Quay-Portrieux

Hotelterras

Hotelbar

Hotelbar

Hotel Au Chene Vert

Lounge

Ontbijtruimte

Ontbijtruimte

Ontbijtruimte

Elegance kamer

Elegance kamer

Binic

Ile de Bréhat

Ervaar gastvrijheid en culinaire hoogtepunten in een hotel in de buurt van het centrum van Plerin, incl. ontbijt & één diner

“Wie het zwaard uit de steen kan bevrijden, wordt koning voor eens en altijd”, is een bekende zin uit de vele verhalen over koning Arthur. Maar wist je ook dat dit zwaard, volgens de legende, in het bos van Paimpont zou liggen? Bretagne staat bekend om zijn legendes en keltische invloeden.

In het midden van Bretagne, vlak bij het gemoedelijk dorpje Plerin, ligt het Au Chêne Vert hotel. Dit hotel doet zijn best om alle zijn gasten thuis te laten voelen in Bretagne. Een uitgebreid ontbijt en heerlijke diners staan voor je klaar. ‘s Avonds kun je genieten van een vin blanc of vin rouge aan de bar. On y va!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.