Hotel And Spa Savarin

Rijswijk, Zuid-Holland, Nederland

Milieuvriendelijk Milieuvriendelijk

Milieubewust reizen

Hotel & Spa Savarin

Hotel & Spa Savarin

Restaurant

Restaurant

Restaurant

Wellness

Wellness

Wellness

Wellness

Badkamer

Executive kamer

Executive kamer

Scheveningen

Den Haag

Den Haag

Scheveningen

Charmant 5*-designhotel met culinaire verwennerijen, incl. wellness, ontbijt of halfpension, late check-uit, exclusieve Valentijnsactie & meer

Overnachten bij Hotel Savarin betekent van check-in tot check-uit in de watten gelegd worden. Geniet in de spa van een heerlijke smoothie en een wellnessbehandeling. In het hotelrestaurant biedt de chef-kok een uitgebreide menukaart met creaties uit de Franse keuken en internationale invloeden. Of ga lekker dineren in een van de restaurants in het centrum van Den Haag, binnen 15 minuten ben je vanuit het hotel in de binnenstad.

Wat is er na een dag vol ontspanning en heerlijk eten fijner dan slapen in een luxe omgeving die toch vertrouwd aandoet? De 35 kamers en suites van het hotel zijn ontworpen door topdesigner Nijboer en ingericht in Nederlandse stijl – klassiek en modern tegelijk.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.