Hostellerie de la Pommeraie

Sélestat, Elzas, Frankrijk

Hostellerie de la Pommeraie

Hostellerie de la Pommeraie

Superior kamer

Hohkönigsburg

Colmar

Vignobles d'Alsace

Colmar

Unieke abdij omringd door bomen vlak bij het pittoreske Sélestat

Aan de grens met Duitsland, tussen de heuvels van de Elzas, ligt het pittoreske Sélestat. Hier wacht je een pracht van een hotel. Een oude abdij is omgetoverd tot hotel, maar draagt nog alle sereniteit van het verleden in zich. Genesteld in een oude boomgaard beleef je hier een vakantie op stand. Naast een bijzondere entourage, waarbij elke kamer uniek is ingericht met antieke details, is Abbaye de la Pommeraie een ideale plek voor smulpapen. Het hotel biedt verschillende restaurants waar je de lokale, maar ook de mediterrane keuken proeft. Bovendien herbergt het een flinke wijnkelder met de beste wijnen uit de omgeving.

Sélestat is een sfeervolle plek vol Duitse en Romaanse historie. Vakwerkhuisjes omringen kleine steegjes met gezellige restaurants, cafés en boetieks en overal is de Duitse geschiedenis voelbaar. Uniek is de humanistische bibliotheek die in de stad zetelt en waar liefhebbers uit alle hoeken van de wereld op af komen om oude boeken te bekijken. In de omgeving van Sélestat vind je glooiende wijngaarden en kabbelende rivieren, terwijl de bergen van de Vogezen in de verte hun toppen tonen. Overal zijn wandel- en fietspaden uitgezet, maar het is ook een perfecte plek om heerlijk niets te doen.

Highlights

  • De knusse sfeer en de historische rijkdom van Sélestat ontdekken
  • De lekkerste wijnen proeven op wijngaarden in de omgeving
  • Je laven aan de klassieke luxe van deze oude en charmante abdij

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.