Hilton Düsseldorf

Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Duitsland

Düsseldorf

Düsseldorf

Kamer met kingsize-bed

Restaurant van het hotel

Receptie

Hilton Hotel Düsseldorf

Düsseldorf

Düsseldorf

Düsseldorf

Hilton Hotel Düsseldorf

Centraal gelegen Hilton-hotel in Düsseldorf, incl. ontbijt & parkeren

Als je overnacht in een Hilton Hotel, dan weet je dat de kamers werkelijk niets te wensen overlaten. Hilton Düsseldorf ligt op slechts 10 minuten rijden van de luchthaven en het stadscentrum en is daarmee een prima uitvalsbasis voor een citytrip naar Düsseldorf. Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet bij restaurant MAX en proef van allerlei warme en koude gerechten. Daarna kun je op pad: maak een tocht langs de Rijn of neem de metro naar de bekende winkelstraat de Königsallee en ontdek zelf waarom dit een van de meest geliefde winkelstraten van Duitsland is.

Eenmaal terug in het hotel kun je bij het restaurant aanschuiven voor het diner. Kijk hoe de koks in de open keuken de lekkerste maaltijden bereiden of neem plaats op het zomerterras en geniet van de groene omgeving. Sluit de dag af met een frisse cocktail in de sfeervolle AXIS Bar & Lobby Lounge of breng een bezoek aan de fitnessruimte met sauna.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.