Het noorderlicht, wellness en wonderlijke natuur op IJsland

Hafnarfjördur, IJsland: Norðurey Hotel Reykjavik Road

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Noorderlicht

Geysir, Golden Circle

Blue Lagoon

Reykjavik

Norðurey Hotel Reykjavik Road

Norðurey Hotel Reykjavik Road - Standaardkamer

Norðurey Hotel Reykjavik Road

Geysir, Golden Circle

Jökulsarlon

Laugarvatn Fontana

Blue Lagoon

South Shore

Jökulsarlon

Norðurey Hotel Reykjavik Road

Norðurey Hotel Reykjavik Road - Standaardkamer

Norðurey Hotel Reykjavik Road

Skogafoss waterval

Laugarvatn Fontana

Vik (Zuidkust)

Gullfoss waterval, Golden Circle

Hallgrímskirkja, Reykjavik

Jökulsarlon

Laugarvatn Fontana

Gullfoss waterval, Golden Circle

Vik (Zuidkust)

Seljalandsfoss waterval

Vik (Zuidkust)

IJsland: het land van vuur & ijs

IJsland ligt aan de rand van de Noordpool en is simpelweg adembenemend. Wandelingen maken door de betoverende landschappen met smeulende vulkanen en ijskoude gletsjers, ontspannen in het beroemde geothermische kuuroord Blue Lagoon, een tour langs de kust en watervallen van de zuidkant van het eiland of de bijzondere Fontana Wellness en de actieve geiser Strokkur bewonderen... Tijdens de Golden Circle-excursie kom je langs de indrukwekkende watervallen en de beroemde Geysir, en voor nog meer spektakel maak je die trip naar een gletsjerlagune gevuld met ijsbergen, de Jökulsárlón Glacial Lagoon. Daarnaast maak je in de winter een grote kans om het wonderlijke noorderlicht te zien. Een vakantie naar IJsland is er eentje die je niet snel zult vergeten.

Vanuit de omgeving van het bruisende Reykjavik, in het plaatsje Hafnarfjörður, maak je een inspirerende vier-, vijf- of zesdaagse duik in de IJslandse historie en natuur. Je verblijft in het moderne Norðurey Hotel Reykjavik Road, iets buiten het centrum van Reykjavik, de hoofdstad van IJsland vol geschiedenis en cultuur.

Het hotel is eenvoudig ingericht en biedt een comfortabele thuisbasis tijdens jouw weelderige, inspannende reis. 

Goed om te weten
Houd er rekening mee dat er niet gegarandeerd kan worden dat je het Noorderlicht tijdens deze reis zult zien aangezien dit een natuur-fenomeen is.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.