H10 Urquinaona Plaza

Barcelona, Spanje

Barcelona

Superior kamer met terras

Basic kamer

Basic kamer

Sagrada Familia, Barcelona

Park Güell, Barcelona

Superior kamer met terras

Barcelona

Barcelona

Superior kamer met terras

Modern viersterrenhotel gevestigd in een gerestaureerd pand uit de 19e eeuw, in het centrum van Barcelona, incl. ontbijt, glas cava & meer

Het H10 Urquinaona Plaza hotel is gevestigd in een gerestaureerd pand uit de 19e eeuw en heeft een moderne, stijlvolle inrichting. Het hotel biedt een heerlijk ontbijt, ruime kamers en een terras met een schitterend uitzicht over de stad. Gelegen in het centrum van Barcelona, op loopafstand van de geliefde wijk El Borne, is H10 Urquinaona Plaza de ideale uitvalbasis om deze veelzijdige stad te leren kennen.

Barcelona is een bruisende metropool met een onmisbare charme. Rondstruinen over de Ramblas, een cocktail drinken in een van de hippe strandtenten of met een tapas neerstrijken in een van de gezellige barretjes. Bewonder de Sagrada Familia, bezoek een van de wereldberoemde musea en wandel door het prachtige Park Güell.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.