H10 Puerta de Alcalá

Madrid, Spanje

Classic kamer

Classic kamer

Kosmopolitische flair in chic Madrid

Madrid vervult, met haar eretitel als zonnigste stad van Europa, al je wensen. Zelfs in de vroege lentemaanden is vijftien graden geen uitzondering. De Spaanse stad is bovendien partystad numero uno. H10 Puerta de Alcalá hotel biedt met haar centrale locatie een prima uitvalsbasis voor een spetterende tour langs de highlights van het Madrileense nachtleven.

H10 Puerta de Alcalá verrast je met kosmopolitische flair, ingetogen kamers in een stijlvol modern design en een uitnodigend restaurant met een opvallend uitgebreid ontbijtbuffet. Blond hout, luxe marmer en fris tegelwerk zetten hier de toon. Blikvanger is het spectaculaire dakterras waar je aan de bar geniet van cocktails en royaal uitzicht over de stad. Gin & tonic-liefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de gezellige bar die grenst aan de hoteltuin. Zin om lekker uit te waaien? Geen probleem. Het hotel ligt naast het stadspark Parque del Buen Retiro, waar je in de zomer kunt roeien op de plas. Hier vind je ook het Museo Nacional del Prado, een ware schatkamer vol oude meesters, waaronder El Greco, Bosch, Rubens en Goya.

Goed om te weten

Het terras kan in de zomer soms druk zijn in verband met privé evenementen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.