Grand Hotel San Pietro

Taormina, Sicilië, Italië

Deluxe kamer

Taormina

Executive kamer

Grand Hotel San Pietro

Taormina

Uitzicht over de baai van Taormina

Sicilië belichaamt de Italiaanse droom: elegante steden, eindeloze stranden en, in het midden van het eiland, de majestueuze vulkaan Etna. Aan de rotsachtige oostkust ligt het mateloos populaire badplaatsje Taormina. Het pittoreske centrum is opgebouwd rond een autovrije winkelstraat, de Corso, vol oude paleisjes. Vanaf het twaalfde eeuwse Torre dell’Orologio heb je een prachtig uitzicht op de twee baaien. Hoogtepunt is het oude Grieks-Romeinse amfitheater waar nog steeds voorstellingen worden gegeven.

Grand Hotel San Pietro bied je een aangenaam rustig verblijf. Alles draait hier om het grandioze uitzicht over de Ionische Zee, vanuit de luie stoel rond het fijne buitenbad, en vanaf het unieke ronde terras waar je romantisch kunt dineren. Het moderne wellnesscentrum, de ruime kamers met parketvloeren en de tuinen rond het luxe hotel maken het vijfsterrengevoel compleet. Binnen vijf minuten sta je op het strand, en in nog geen tien minuten loop je naar het centrum van Taormina. De vulkaan Etna ligt op 55 kilometer rijden. Met een kabelbaan kun je helemaal naar boven - een spannend avontuur.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.