Grand Hotel Salsomaggiore

Parma, Emilia-Romagna, Italië

Grand Hotel Salsomaggiore

Classic kamer

Superior kamer

Grand Hotel Salsomaggiore

Salsomaggiore Terme

Culinair genot in Noord-Italië

Salsomaggiore betekent ‘zout meer’. Het plaatsje in de heuvels bij Parma dankt deze naam aan het hoge zoutgehalte van de waterbronnen. Dit water staat al sinds honderden jaren aan de basis van de rijkdommen in de Emilia Romagna regio, het land van de Parmezaanse kaas en de Parmaham. Die historische weelde zie je ook terug in de vele kastelen rondom het dorp, zoals het markante Castello di Scipione dat op enkele minuten rijden van het hotel ligt.

Dit hele gebied staat in het teken van heerlijk eten. Van tagliatelle tot pancetta, veel bekende Italiaanse gerechten vinden hier hun oorsprong. Vergeet ook niet de Brutti ma Buoni te proberen, de heerlijke koekjes uit de regio. Vrij vertaald betekent dit zoiets als ‘lelijk maar lekker’. Die benaming slaat echter alleen op deze zoete traktatie - het gebied rond Salsomaggiore is namelijk adembenemend mooi.

Midden in dit vorstelijke landschap ligt Grand Hotel Salsomaggiore. Dit luxueuze hotel past zich naadloos aan bij de weelde van de regio met haar stijlvolle kamers en het grote spa- en wellnesscentrum, waar het zoute water het basisingrediënt vormt van de thermen. Dit is daadwerkelijk de ideale uitvalsbasis voor een culinaire ontdekkingstocht door de Po-vallei.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.