Grand Hotel Palazzo Livorno

Livorno, Toscane, Italië

Grand Hotel Palazzo

Classic kamer

Superior kamer

Grand Hotel Palazzo

Junior suite

Junior suite

Grand Hotel Palazzo

Majestueus 5*-hotel aan de Toscaanse kust

Een verblijf in het indrukwekkende Grand Hotel Palazzo Livorno is een unieke ervaring en interessante geschiedenisles op zich. Het hotel is ontworpen door Henry Azzati en werd geopend in juni 1884. Kort daarop werd het gebouw zelfs beheerd door een ridder. Bij binnenkomst is dit direct voelbaar. De fantastische hoge plafonds, artistieke balustrades, glooiende trappen en unieke designs stralen imposante charme en rijkdom uit. Grand Hotel Palazzo ligt direct aan het water en biedt een panoramisch uitzicht op zee.

Ga op ontdekking in het prachtige Livorno, de hoofdstad van de provincie Livorno in Toscane. Deze idyllische havenstad neemt je op reis door smalle grachten, langs uitgestrekte stranden en over schilderachtige kliffen. Maak een wandeling langs de scheepvaartroutes en verdwaal tussen de chalets, het heiligdom van Montenero en de pittoreske Centrale Markt.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.