Grand Hotel Casselbergh Brugge

Brugge, België

Grand Hotel Casselbergh

Superior kamer

Superior kamer

Grand Hotel Casselbergh

Brugge

Brugge

Brugge

Brugge

Brugge

Brugge

Grand Hotel Casselbergh

Grand Hotel Casselbergh

Brugge

Elegant hotel in Brugge

Brugge is de trots van België. Met een UNESCO-stempel voor de historische binnenstad kan dat natuurlijk haast niet anders. Veel trekpleisters – zoals de Belfort, de hallen, de Onze-Lieve-Vrouwekerk en de stadswallen – zijn prachtige overblijfselen van Brugge als het belangrijkste handelscentrum in de 13e eeuw. De lakennijverheid floreerde en vanuit de hele wereld kwamen kooplieden naar het middeleeuwse Brugge om te handelen.

In het hedendaagse Brugge is het nog altijd alsof je een stap terug zet in deze tijd. Er is zoveel moois te bewonderen. Hoe fijn is het om dat te doen vanuit een elegant hotel midden in het centrum? Drie traditionele Vlaamse huizen werden omgetoverd tot het prachtige, moderne Grand Hotel Casselbergh. De sierlijke grote trappen, de ornamenten op het plafond, de gewelven en de klassieke inrichting grijpen terug naar de voormalige bewoners, welgestelde Vlaamse families. De hotelbar is een prettige smeltkroes van hotelgasten en Brugse levensgenieters en met zijn open haard en kroonluchters een ideale plek om even rustig onderuit te zakken met een Brugse Zot of een frisse cocktail.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.