Grand Hotel Bellevue

Lille, Frankrijk

Grand Hotel Bellevue

Deluxe kamer

Grand Hotel Bellevue

Grand Hotel Bellevue

Grand Hotel Bellevue

Deluxe kamer

Lille

Lille

Lille

Lille

Lille

Lille

Lille

Lille

Lille

Geniet van een uitzicht op de prachtige architectuur van Lille vanuit een elegant, centraal gelegen hotel (beschikbaar tijdens de kerst- en Toussaint-periode), incl. ontbijt & meer

Midden in 'vieux Lille', de historische binnenstad van Lille, ligt het klassieke Grand Hôtel Bellevue. Dit bijzondere hotel in Franse art-decostijl is met alle bijzondere decoratie een lust voor het oog. Na een heerlijke nacht ontwaak je met een schitterend uitzicht over het centrale plein van Lille en ontbijt je in stijl in de lounge.

Grand Hôtel Bellevue ligt zeer centraal aan het mooie place du Général de Gaulle, met een fraai uitzicht op de Colonne de la Déesse, een overwinningszuil uit 1772. De stad zit vol gezellige straatjes en pleinen, met vele leuke restaurants en bars. Op loopafstand liggen de mooie kathedraal Notre Dame de la Treille, de oude beurs en talloze luxe winkels.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.