Graetzlhotel Meidlingermarkt

Wenen, Oostenrijk

Suite met uitzicht op de buurt

Wenen

Suite met uitzicht op de buurt

Suite met uitzicht op de buurt

Suite met uitzicht op de buurt

Wenen

Suite met uitzicht op de buurt

Suite met uitzicht op de buurt

Wenen

Street suite met uitzicht op de buurt

Suite met uitzicht op de buurt

Wenen

Een glamoureus verblijf in de suites van een boetiekhotel in Wenen, vlakbij het Schönbrunn-paleis met een uitgebreid Weens ontbijt of winter-welkomstgeschek & meer

Het Hotel Meidlingermarkt, op steenworp afstand van centrum van Wenen, is ongetwijfeld de ideale plek om de stad op een authentieke manier te leren kennen, ver weg van het massatoerisme. Profiteer optimaal van deze strategische positie en bereid je voor op een unieke ervaring. Met het verblijf zit het in ieder geval goed, de luxe suite is van alle gemakken voorzien.

Vanaf jouw kamer kijk je uit op een gezellige Weense wijk. Zodra je de deur uitloopt is het nog ongeveer 20 minuten tot het historische stadscentrum. Slenter op je gemak richting het Hofburg Paleis en bewonder onderweg de mooie architectuur en andere bezienswaardigheden. Met alle cafés, parken en boetieks in de buurt, is het nog lastig beslissen waar je als eerste naar toe gaat!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.