Goodman’s Living

Berlijn, Duitsland

Cosy Corner appartement

Cosy Corner appartement

Luxe appartement in Charlottenburg

Die mooie Duitse hoofdstad, waar alles kan en mag! Ontdek de rijke geschiedenis op elke straathoek, maak een stevige stadswandeling naar een van de vele musea en dompel je onder in alles wat deze wereldstad zo geliefd maakt.

Pak de U-Bahn naar het wat alternatieve Friedrichshain, waar je op elke hoek van de straat kunt genieten van heerlijke koffie en de beste street-art, of reis naar het multiculturele Kreuzberg waar je op zoek kunt gaan naar de beste kebab, maar ook heerlijke parken en goede restaurants vindt.

Tijdens het verblijf overnacht je in een modern, ruim appartement in de wijk Charlottenburg, een buurt die vooral bekend staat om haar luxe winkelstraten, riante shoppingcenters en gracieuze grand-cafés. De laatste jaren onderging de wijk een verjongingskuur, onder meer door de opening van het unieke, creatieve winkelcentrum Bikini Berlin.

Goodman’s Living bestaat uit appartementen die stijlvol zijn ingericht. De appartementen zijn voorzien van een keuken met onder andere een Nespresso-apparaat en vaatwasser. Op slechts 100 meter van het appartement bevindt zich metrostation Bismarckstraße, met aansluiting op het grote stadsnetwerk.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.