Golden Tulip Strandhotel Westduin Vlissingen

Vlissingen, Zeeland, Nederland

Kamer met duinzicht

Vlissingen

Middelburg

Middelburg

4*-hotel in Vlissingen

De stranden in Zeeland behoren tot de mooiste van Nederland. Hun weidsheid is onovertroffen en je kunt er urenlang struinen langs de woeste zee. Op 50 meter van het strand ligt, volledig ingekapseld tussen bos en duin, het Golden Tulip Strandhotel. Dit luxe hotel is de perfecte uitvalsbasis om de schoonheid van Zeeland te ontdekken. Op de fiets, wandelend of met de auto doorkruis je bossen en duinen en snuif je de zilte zeelucht op. Zeeland heeft ook op cultureel gebied veel te bieden. Je bent slechts een korte rit verwijderd van historische steden als Middelburg, Veere, Domburg en natuurlijk Vlissingen. Een bezoek aan het internationaal befaamde Deltapark op de Neeltje Jans mag natuurlijk niet ontbreken.

Relax met een drankje in de mooi ingerichte lounge, of dineer bij restaurant @Eef, waar je kunt genieten van traditionele Zeeuwse gerechten. Het hotel herbergt een sauna, binnenzwembad en fitnessruimte. Ook kun je hier een potje tafelvoetbal of biljart spelen. En elke keer als je een blik naar buiten werpt zie je het indrukwekkende landschap.


Goed om te weten: Op 24, 25 en 26 December is het alleen mogelijk om een kerstdiner te nuttigen in het restaurant. Indien u dit wenst te reserveren kunt telefonisch doen via de receptie.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.