Golden Tulip Leiden Centre

Leiden, Zuid-Holland, Nederland

Comfort kamer

Comfort kamer

Comfort kamer

Executive kamer

Centraal 4*-hotel in Leiden

Dit is je kans om schilderachtig Leiden te ontdekken, de stad met de oudste universiteit van Nederland. In het overzichtelijke historische centrum is een groot aantal bezienswaardigheden. Je kunt de typisch 17e-eeuwse architectuur bekijken, evenals de mooie grachten, kerken en verschillende musea, waaronder het Museum van Oudheden, Museum Boerhaave en de Hortus Botanicus. Ga winkelen in en om de Haarlemmerstraat, een van de langste winkelstraten van Nederland, om na afloop uit eten te gaan in een van de vele leuke restaurantjes aan de grachten. De badplaatsen Katwijk en Noordwijk liggen vlakbij, dus ook een dagje strand is binnen handbereik.

Het comfortabele Golden Tulip Leiden Centre is een uitstekende keuze om te overnachten tijdens je verblijf in Leiden. Dit moderne viersterrenhotel ligt tegenover het treinstation en op minder dan vijf minuten lopen van het historische centrum. Het in een opvallend en elegant glazen gebouw gevestigde hotel is bekroond met een Green Key-certificaat voor groen toerisme. In het vernieuwde hotelrestaurant Rubens lunch en dineer je met internationale klassiekers. Het hotel heeft daarnaast een gezellige loungebar een lobby met open haard.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.