Golden Tulip Alkmaar

Alkmaar, Noord-Holland, Nederland

Alkmaar

Executive kamer

Golden Tulip Alkmaar

Wellnesscentrum

Executive kamer

Executive kamer

Golden Tulip Alkmaar

Kaasmarkt

Alkmaar

Golden Tulip Alkmaar

Vers brood bij ontbijt

Bar

Restaurant van het hotel

Golden Tulip Alkmaar

Alkmaar

Golden Tulip Alkmaar

Alkmaar

Design en comfort in de kaasstad vlak bij het strand, incl. ontbijt, wellness & late check-out

Alkmaar is een stad van vele gezichten. Natuurlijk kent deze trotse Noord-Hollandse kaasstad lange straten, maar het karakter van Alkmaar zul je eerder aantreffen in de knusse delen van de oude binnenstad met haar leuke, kleine winkeltjes. Niet alleen op de beroemde kaasmarkt is het goed toeven in Alkmaar. Met de smalle grachten heeft het wel wat weg van Delft of Middelburg. Alkmaar staat - naast kaas - ook bekend om het indrukwekkende Stedelijk Museum Alkmaar, één van de beste regionale musea van Nederland.

Net aan de rand van de stad overnacht je, niet ver van al dit vermaak, in Golden Tulip Alkmaar. Het hotel is ideaal gelegen, op 1,5 kilometer van de oude binnenstad en vlak bij centrale uitvalswegen. Mocht je bijvoorbeeld een bezoek willen brengen aan de Noord-Hollandse kust, dan zit je binnen no time op de juiste route. 's Avonds kun je dineren in één van de drie restaurants van het hotel. Neem plaats en maak een keuze uit een bijzondere wijncollectie.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.