Geniet van machtig IJsland vanuit een luxe 4*-hotel

Reykjavik, IJsland: CenterHotel Midgardur

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Seljalandsfoss waterval

Blue Lagoon

Geysir

CenterHotel Midgardur Reykjavik

CenterHotel Midgardur Reykjavik

Gullfoss waterval

Hallgrimskirkja, Reykjavik

Noorderlicht

Reynisfjara strand

CenterHotel Midgardur Reykjavik - Standaardkamer

CenterHotel Midgardur Reykjavik - Standaardkamer

Vik

Reykjavik

Blue Lagoon

Noorderlicht

Thingvellir National Park

CenterHotel Midgardur Reykjavik

CenterHotel Midgardur Reykjavik

Gullfoss waterval

Reynisfjara strand

Reykjavik

Kliffen bij Reynisdrangar

CenterHotel Midgardur Reykjavik

CenterHotel Midgardur Reykjavik

Skogafoss waterval

Geysir

Thingvellir National Park

Bezoek de betoverende hoogtepunten van IJsland

Welkom in IJsland, een bestemming die zonder meer tot de verbeelding spreekt. Je verblijft tijdens deze reis door het land van ijs en vuur in de hoofdstad Reykjavik, het luxe viersterrenhotel CenterHotel Midgardur vormt een comfortabele uitvalsbasis in de noordelijkste hoofdstad ter wereld. Hier kun je elke avond prinsheerlijk in slaap vallen in een moderne kamer met uitzicht over de binnenstad.

IJsland straalt een natuurlijke energie uit met haar prachtige panorama’s, warmwaterbronnen, watervallen en een legendarisch landschap. Ontspan in geothermale baden, bekijk de Gullfoss waterval, de geisers en het nationale park Thingvellir en probeer een glimp op te vangen van één van de meest bijzondere natuurverschijnselen: het Noorderlicht. Daarnaast kun je kiezen voor een aanbieding met een dag-excursie naar de zuidkust van IJsland, waarbij je het zwarte strand en bijzondere rotsformaties bij Reynisfjara te zien krijgt, maar ook de bekende Seljalandsfoss waterval.

Goed om te weten
Houd er rekening mee dat niet gegarandeerd kan worden dat je het Noorderlicht tijdens deze reis zult zien aangezien het een natuurfenomeen is. Het hotel heeft een wekservice zodat je wakker gemaakt wordt wanneer het prachtig blauw en groen kleurt aan de hemel.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.