Fly & Drive langs unieke agriturismo's op Sardinië

Sardinië, Italië: La Castagna, Tuili, Teulada, Tresnuraghes, Mores

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Cala Gonone

Castelsardo

Route van de reis vanaf Olbia (c) Created by Travellerspoint

Route van de reis vanaf Alghero (c) Created by Travellerspoint

La Maddalena

Porto Cervo

Penisola di Stintino

Borgo di Campagna, La Castagna

Borgo di Campagna, La Castagna

Costa Smeralda

Il Borgo dell Arcangelo, Tuili

Il Borgo dell Arcangelo, Tuili

Biriola strand

Cagliari

Sardinië

Agriturismo Terranieddas,Teulada

Agriturismo Terranieddas,Teulada

Teulada

Sardijns eten

Sardinië

Maison Tresnuraghes, Tresnuraghes

Maison Tresnuraghes, Tresnuraghes

Straatje in Sardinië

Sardinië

Il Giardino degli Aranci, Mores

Il Giardino degli Aranci, Mores

Il Giardino degli Aranci, Mores

Il Giardino degli Aranci, Mores

San Giovanni di Sinis strand

Prachtig Sardinië verkennen

Dag 1: Amsterdam - La Castagna (ca. 7 km)
Meld je op luchthaven Schiphol voor je vlucht naar Olbia. Bij aankomst op de luchthaven in Sardinië pik je jouw Avis huurauto op en rijd je naar La Castagna, waar je incheckt in het Borgo di Campagna, inclusief ontbijt.

Dag 2: La Castagna - Tuili (ca. 227 km)

Vandaag maak je meteen de langste rit van de reis: van La Castagna naar Tuili, een tocht van 2,5 uur zonder pauzes. Maar dit is ook meteen een toproute qua bezienswaardigheden! Plan vooral een omweg - de hoofdwegen zijn doorgaans stukken minder interessant. Rijd bijvoorbeeld langs de kust tot aan Orosei om vervolgens een bezoek te brengen aan Nuoro, een van de culturele zwaargewichten op Sardinië. Hier tref je ook de archeologisch opgraving Tiscali. Je overnacht in agriturismo Il Borgo dell Arcangelo, inclusief ontbijt.

Dag 3: Tuili
Sardinië staat bij wijze van spreken vol met zogenoemde nuraghi, torens uit de bronstijd. Vlak bij je hotel vind je het grote complex Su Nuraxi di Barumini, dat op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat. Je overnacht in agriturismo Il Borgo dell Arcangelo, inclusief ontbijt.

Dag 4: Tuili - Teulada (ca. 120 km)
Vervolg je weg verder naar het zuidelijkste puntje van Sardinië, om precies te zijn naar Teulada. Dit gebied is lang genegeerd door toeristen, maar begint nu te ontluiken en het is dus zaak om snel zelf te gaan kijken voordat de massa’s arriveren. Je vindt hier prachtige zandstranden met dennenbossen en ideale plekken om te surfen of te snorkelen. Je overnacht in agriturismo Terranieddas, inclusief ontbijt.

Dag 5: Teulada - Tresnuraghes (ca. 197 km)
De westkust lonkt vandaag, met een tocht naar de omgeving van Oristano. Stop onderweg eventueel in Carbonia, dat door Mussolini werd opgezet als proto-communistisch mijnstadje - een alternatief is een bezoek aan de bruisende hoofdstad Cagliari. Je overnacht in agriturismo Maison Tresnuraghes in Tresnuraghes, inclusief ontbijt.

Dag 6: Tresnuraghes
De westkust van dit eiland is bijzonder ongerept en met dank aan je huurauto kun je de leegste stranden van Sardinië eenvoudig bereiken. Vooral tussen Buggeru en Arborea vind je de beste plekken om te gaan zwemmen. Je overnacht nogmaals in agriturismo Maison Tresnuraghes in Tresnuraghes, inclusief ontbijt.

Dag 7: Tresnuraghes - Mores (ca. 60 km)

Dat het Sardijnse stadje Alghero lange tijd Spaans is geweest, kun je merken aan de architectuur en de ‘tapas’ op het menu. Onderweg naar je hotel in Mores kun je een dagje uittrekken om dit aantrekkelijke stadje beter te leren kennen. Je overnacht in agriturismo Il Giardino degli Aranci in Mores, inclusief ontbijt.

Dag 8: Olbia - Amsterdam

Je rijdt terug naar Olbia voor de terugvlucht naar Nederland.

De bovenstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 7 nachten vanuit Amsterdam.

Kies je voor vluchten van Brussel Charleroi naar Alghero, dan ziet de volgorde van je reis er als volgt uit:
Dag 1: Eindhoven - Alghero
Dag 2: Mores
Dag 3: La Castagna
Dag 4: Tuilli
Dag 5: Tuilli
Dag 6: Teulada
Dag 7: Tresnuraghe
Dag 8: Alghero - Eindhoven

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.