Fly & Drive naar twee toplocaties op Sicilië

Sicilië, Italië: Agrigento en Santo Stefano di Camastra

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Catania & Mount Etna

Hotel La Playa Blanca

Route van de reis vanaf Catania (c) map created by Travellerspoint

Route van de reis vanaf Palermo (c) map created by Travellerspoint

Acicastello, Catania

Catania

Markt, Palermo

Palermo

iH Hotels Agrigento Kaos Resort

iH Hotels Agrigento Kaos Resort

iH Hotels Agrigento Kaos Resort

iH Hotels Agrigento Kaos Resort

Tuin van Kolymbethra

Cefalu

Scala dei Turchi

iH Hotels Agrigento Kaos Resort

iH Hotels Agrigento Kaos Resort

Favara

Cefalu

Hotel La Playa Blanca

Hotel La Playa Blanca

Hotel La Playa Blanca

Cefalu

Cefalu

Hotel La Playa Blanca

Siciliaans landschap

Siciliaanse dorpen en stranden

Dag 1: Amsterdam/Eindhoven/Brussel Charleroi - Catania (circa 168 km) of Palermo (circa 173 km)
Aangekomen op de luchthaven van Catania of Palermo haal je je huurauto bij verhuurder Avis op en begeef je je richting de stad Agrigento. Je verblijft in iH Hotels Agrigento Kaos Resort, inclusief ontbijt.

Dag 2: Agrigento
Het hoogtepunt van Agrigento is de beroemde vallei vol 2500 jaar oude Griekse tempels, die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan: Valle dei Templi. In de stad Agrigento kun je cultuur snuiven, bijvoorbeeld in de kerk Sant'Alfonso Maria de Liguori. Rijd je naar de kust, dan bereik je de stranden van nabijgelegen havenplaatsen als San Leone en Porto Empedocle. Je overnacht in iH Hotels Agrigento Kaos Resort, inclusief ontbijt.

Dag 3: Agrigento - Santo Stefano di Camastra (circa 193 km)
Van zuidelijk Agrigento rijd je het hele eiland over, om ten slotte aan te komen aan de noordkust. Je verblijft in Hotel La Playa Blanca, inclusief ontbijt.

Dag 4 & 5: Santo Stefano di Camastra
Aan de Tyrreense Zee bevinden zich kilometers lange stranden en eeuwenoude plaatsen. Je bevindt je precies tussen twee van de mooiste stadjes van Noord-Sicilië, Cefalu en Capo d'Orlando. Cefalu kent veel kleurrijke steegjes vol traditionele restaurants. Bij Capo d'Orlando kun je over een lange kustboulevard struinen of je vergapen aan groene kustkliffen. Je verblijft in Hotel La Playa Blanca, inclusief ontbijt.

Dag 6: Santo Stefano di Camastra - Catania (circa 211 km) of Palermo (circa 120 km) - Amsterdam, Eindhoven of Brussel Charleroi
Vandaag reis je van Santo Stefano di Camastra terug naar de luchthaven van Catania of Palermo. Nadat je je huurauto hebt ingeleverd stap je op het vliegtuig terug naar huis.


De bovenstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 5 nachten.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.