Andalusië: strand & ontspanning aan de Costa da Luz

Islantilla, Andalusië, Spanje: ON Family Islantilla

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Isla Cristina

Sevilla

Doñana National Park

ON Family Islantilla

ON Family Islantilla

ON Family Islantilla

Huelva

El Rocio

Sevilla

Islantilla

ON Family Islantilla

ON Family Islantilla

El Rocio, Doñana

Isla Cristina

Sevilla

Isla Cristina

ON Family Islantilla

ON Family Islantilla

ON Family Islantilla

ON Family Islantilla

Punta umbria

Sevilla, Plaza Mayor

Huelva

Van Spaanse moerassen tot de Algarve

Aan de Costa da Luz kunnen natuurliefhebbers, cultuursnuivers en avonturiers hun hart ophalen. ON Family Islantilla ligt midden tussen stranden, traditionele dorpen en moerasgebieden van de Rio Piedras. Je verblijft aan de Atlantische kust van Andalusië, met een modern appartement als uitvalsbasis.

Met je huurauto kun je ook de andere parels van de omgeving verkennen. Wat te denken van een ritje naar de beroemde stranden van de Portugese Algarve? Voor echte cultuurpracht is nabijgelegen Sevilla perfect. In deze geboortestad van de flamenco kun je heerlijk tapas eten en wandelen door geheimzinnige steegjes.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.