Fly & Drive van Lissabon naar zonovergoten Algarve

Portugal: Lissabon, Montargil, Évora en Vilamoura

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Vilamoura

Lago Montargil & Villas, Montargil

Route van de reis (c) map created by Travellerspoint

Lissabon

Lissabon

Neya Hotel, Lissabon

Neya Hotel, Lissabon

Neya Hotel, Lissabon

Neya Hotel, Lissabon

Azulejos

Lago Montargil & Villas, Montargil

Lago Montargil & Villas, Montargil

Lago Montargil & Villas, Montargil

Lago Montargil & Villas, Montargil

Évora

Évora

Vila Galé Évora, Évora

Vila Galé Évora, Évora

Vila Galé Évora, Évora

Vila Galé Évora, Évora

Vila Galé Évora, Évora

Praia da Marinha, Algarve

Vilamoura Marina

Vilamoura

Longevity Cegonha Country Club, Vilamoura

Longevity Cegonha Country Club, Vilamoura

Longevity Cegonha Country Club, Vilamoura

Longevity Cegonha Country Club, Vilamoura

Longevity Cegonha Country Club, Vilamoura

Longevity Cegonha Country Club, Vilamoura

Algarve

Faro

Lissabon

Luxe Portugal: eerlijk & puur

Dag 1: Amsterdam/Eindhoven/Brussel Charleroi - Lissabon (ca. 5 km)
Je vliegt vandaag van Amsterdam, Eindhoven of Brussel Charleroi naar Lissabon. Op de luchthaven haal je de huurauto op en rijd je ca. 5 km naar het centrum van Lissabon. Nadat je je koffer hebt uitgepakt en het hotel hebt verkend is het tijd voor een wandeling in de omgeving. Schuif aan voor een kop koffie en een verse Pastéis de Nata. Je verblijft 2 nachten in Neya Hotel, inclusief ontbijt.

Dag 2: Lissabon
Laat je vandaag meevoeren door het ritme van de Portugezen. Neem de tram door de smalle, steile straten en geniet van het uitzicht vanaf een magische miradouro. Voor cultuur bezoek je de kastelen van het sprookjesachtige Sintra en voor een eerste glimp op het strand rijd je naar Cascais. Proef het echte Portugal in de levendige wijk Bairro Alto en luister naar de dramatische fado muziek in de wijk Alfama.

Dag 3: Lissabon - Montargil (ca. 113 km)

Vandaag verlaat je Lissabon en rijd je door het binnenland naar het karakteristieke Montargil. Gelegen aan een gigantisch stuwmeer zijn de mogelijkheden eindeloos. Ga varen, kanoën, jetskiën, wakeboarden, wandelen, paardrijden of picknicken. Omringd door enorme wijngaarden kun je hier heerlijke wijn drinken en de regionale keuken is al net zo imponerend. Je verblijft 2 nachten in Lago Montargil & Villas, inclusief ontbijt.

Dag 4: Montargil
Vandaag is er genoeg tijd om in alle rust de rest van het mooie Montargil te bewonderen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de sfeervolle kapel Capela da Misericordia, laat je overweldigen door de rotsformaties langs het meer of slenter door de pittoreske straatjes van deze bijzondere plaats.

Dag 5: Montargil - Évora (ca. 75 km)
Vandaag rijd je richting het zuiden naar het indrukwekkende Évora. Met een historisch centrum dat op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat valt hier genoeg te zien. Bezoek de mysterieuze bottenkapel Capela Dos Ossos en bewonder de ruïnes van de Romeinse tempel Templo de Diana. Ook hier kun je weer volop culinair genieten met als hoogtepunt de voortreffelijke nagerechten. Je verblijft 1 nacht in Vila Galé Évora, inclusief ontbijt.

Dag 6: Évora - Vilamoura (ca. 206 km)
Vandaag is het eindelijk tijd voor zon, zee en strand. Je rijdt naar het zuiden richting de verbluffende Algarve. Vanuit het wellnessresort in Vilamoura sta je in een mum van tijd op het bijna surrealistische strand van Praia da Falésia. Enorme rotsformaties eindigen abrupt in een uitgestrekt zandstrand en de Atlantische Oceaan. Je verblijft 2 nachten in Longevity Cegonha Country Club, inclusief ontbijt.

Dag 7: Vilamoura
Vanuit Vilamoura ontdek je de meest geprezen stranden ter wereld, zoals Praia do Carvoeiro, Praia Dona Ana en Praia de Marinha. Bezoek ook het gemoedelijke Lagos en laat je verleiden tot een surfles of een boottocht. In de avond wandel je langs de indrukwekkende jachten in de haven van Vilamoura en proef je het beste ijs van de Algarve!

Dag 8: Vilamoura - Amsterdam/Eindhoven/Brussel Charleroi (ca. 30 km)
Na je laatste ontbijt en nog een blik op de zee rijd je naar de luchthaven van Faro. Op de luchthaven lever je de huurauto weer in en stap je in het vliegtuig naar de gekozen luchthaven.

De bovenstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 7 nachten.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.