Fly & Drive door landelijk Andalusië

Spanje: Grazalema, Priego de Cordoba, Bubion, Laujar de Andarax

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Zahara de la Serra, Cadiz

Kust bij Almeria

Route van de reis (c) Created by Travellerspoint

Cadiz

Villa de Grazalema, Grazalema

Villa de Grazalema - Standaard tweepersoonskamer

Villa de Grazalema, Grazalema

Mezquita in Cordoba

Cordoba

Jardines del Alcazar de los Reyes Cristianos

Villa de Priego, Priego de Cordoba

Villa de Priego, Priego de Cordoba

Villa de Priego, Priego de Cordoba

Alhambra

Granada

Villa de Bubion, Bubion

Villa de Bubion, Bubion

Villa de Bubion, Bubion

Cadiz

Mojacar, nabij Almeria

Kust bij Almeria

Villa Turistica de Laujar, Laujar de Andarax

Villa Turistica de Laujar, Laujar de Andarax

Villa Turistica de Laujar, Laujar de Andarax

Cabo de Gata, nabij Almeria

Roadtrip door ongerepte natuur

Dag 1: Amsterdam/Eindhoven/Brussel-Charleroi - Malaga (ca. 140 km)
Aangekomen op de luchthaven van Malaga haal je direct je huurauto op en kun je richting Grazalema vertrekken. Tip: rijd via Ronda. De unieke ligging, midden op een zware kalkrots direct boven een diepe kloof, maakt dit stadje een bezienswaardigheid op zich. Je verblijft 1 nacht in Hotel Villa de Grazalema, inclusief ontbijt. 

Dag 2: Grazalema - Priego de Córdoba (ca. 195 km)
Vandaag gaat de reis verder richting Priego de Córdoba. Als je zin hebt in een stad met een rijke geschiedenis is de kleine omweg (100 km) naar Cordoba zeker de moeite waard. De stad was ooit het belangrijkste financiële, commerciële en culturele centrum van de wereld. Tegenwoordig loop je langs talrijke monumenten, musea en eetgelegenheden. Je verblijft 2 nachten in Hotel Villa de Priego de Cordoba, inclusief ontbijt.

Dag 3: Priego de Córdoba
Een perfecte dag om van de gevarieerde natuur te genieten. Bezoek bijzondere geologische rotsformaties en grote kalkstenen plateaus. Houd je verrekijker bij de hand, want er vliegen veel verschillende vogelsoorten, waaronder gieren en adelaars rond. 

Dag 4: Priego de Córdoba - Bubión (ca. 150 km)
De weg richting Bubion brengt je langs de wereldberoemde stad Granada. Dit was de eerste Spaanse stad die op de Werelderfgoedlijst kwam te staan vanwege het Alhambra, de Generalife en het Albaicin. Vervolg je reis naar het zuiden van de Sierra Nevada, een indrukwekkende omgeving met veertien bergtoppen. Je verblijft 2 nachten in Hotel Villa de Bubion, inclusief ontbijt.

Dag 5: Bubión
De hoge ligging en de nabijheid van de Middellandse Zee maakt de Sierra Nevada een uniek gebergte. Loop de verschillende wandelroutes en ontdek de omgeving. Een dagje naar zee of het nabijgelegen Granada, met het wereldberoemde Alhambra is ook zeer aan te raden. 

Dag 6: Bubión - Laujar de Andarax (ca. 75 km)

Maak voor vertrek nog een ochtendwandeling door het park en vertrek in alle rust naar Laujar de Andarax. Hierna vervolg je je reis richting Laujar de Andarax. Je verblijft hier 2 nachten in Hotel Villa de Laujar, inclusief ontbijt.

Dag 7: Laujar de Andarax
Je hebt een volle dag om de charme van Laujar de Andarax te ontdekken. De knusse witte huisjes zorgen voor een aangename sfeer in het gezellige plaatsje dat tussen de bergen licht - mooie panoramafoto's gegarandeerd!

Dag 8: Laujar de Andarax - Malaga - Amsterdam/Eindhoven/Brussel-Charleroi (ca. 200 km)
Het is alweer de laatste dag van je vakantie. Rijd de laatste kilometers naar de luchthaven van Malaga om de huurauto in te leveren en in het vliegtuig te stappen.

De onderstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 7 nachten.

Goed om te weten
Tijdens deze rondreis heb je de mogelijkheid om activiteiten in te plannen. Bezoek bijvoorbeeld op eigen gelegenheid de oude dekenfabriek ‘Fábrica de Mantas de Grazalema’, maak de bekende wandeling "Senda de La Hidroeléctrica" of ga langs een authentieke hamdrogerij. Meer informatie hierover kun je opvragen bij de tour operator, Style in Travel.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.