Fly & Drive door het platteland van Sardinië

Sardinië, Italië: Sant'Antonio di Gallura & Mores

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Biriola beach

Route van de reis (c) Created by Travellerspoint

Sardinië

Sardinië

Liscia Country Relais, Sant'Antonio di Gallura

Liscia Country Relais, Sant'Antonio di Gallura

Liscia Country Relais, Sant'Antonio di Gallura

Haven, Stintino

Kathedraal, Sassari

Kathedraal, Sassari

Cala Gonone

Sardinië

Castelsardo

Piazza d ' Italia, Sassari

Janas Country Resort, Mores

Janas Country Resort, Mores

La Maddalena

Orosei Sardinië

Sardinië

Verken authentiek Sardinië

Het zonnige Italiaanse eiland Sardinië is een verrassende bestemming voor een avontuurlijke roadtrip. Je begint de reis in het landelijke hotel Liscia Country Relais in het dorp Sant'Antonio Di Gallura. Gelegen op een heuvel in een oase van groen, is dit de perfecte plek om aan de drukte van het dagelijkse leven te ontsnappen.

Vervolgens rijd je met je huurauto door naar het Janas Country Resort, dat het mediterrane leven ademt met haar kleurrijke kamers, palmbomen en uitgestrekte velden. De reis eindigt weer in het Liscia Country Relais waar je nog 1 of 2 nachten zult verblijven.

Tijdens deze rit door het warme landschap, met haar beboste heuvels en ruige kusten, kom je langs idyllische plaatsjes en historische bezienswaardigheden. Tevens kun je een dagtrip maken naar kustplaatsen en stranden aan de azuurblauwe zee.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.