Fly & Drive door het adembenemende Puglia

Italië: Brindisi, Gallipoli en Santa Cesarea Terme

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Polignano a Mare

Tenuta Mazzetta, Brindisi

Route (c) map created by Travellerspoint

Tenuta Mazzetta, Brindisi

Tenuta Mazzetta, Brindisi

Lecce

Cathedral of the Annunciation, Lecce

Lecce

Santa Croce kerk, Lecce

M&F Hotel, Gallipoli

M&F Hotel, Gallipoli

M&F Hotel, Gallipoli

Otranto

Otranto

Otranto

Porto Badisco

Porto Badisco

Masseria Panareo, Santa Cesarea Terme

Masseria Panareo, Santa Cesarea Terme

Masseria Panareo, Santa Cesarea Terme

Gallipoli

Gallipoli

Brindisi

Het schilderachtige Puglia

Dag 1: Amsterdam/Eindhoven/Brussel-Charleroi - Brindisi
Eindelijk! Vandaag stap je in het vliegtuig naar het zuiden van Italië. Op de luchthaven haal je de huurauto op en rijd je naar het binnenland van Brindisi. Nadat je koffer hebt uitgepakt en op je gemak het hotel en de betoverend omgeving hebt bekeken kun je er nog op uit gaan naar het middeleeuwse dorp San Vito dei Normanni. Wandel langs kastelen en kerken en geniet tussen de palmbomen op een piazza van een verfrissend Italiaans ijsje. Overnachting Tenuta Mazzetta, inclusief welkomstdrankje, regionaal product & ontbijt.

Dag 2: Brindisi
Na een cappuccino in de zon te hebben gedronken vertrek je met de auto naar de witte stad Ostuni. Honderden traptreden brengen je naar het hoogste punt en trakteren je op een spectaculair uitzicht op de blauwe zee, de olijfbomen en de uitgestrekte stranden. Ook het authentieke Mesagne, natuurreservaat Torre Guaceto en het culinaire Ceglie Messapica mag je vandaag niet overslaan. Overnachting Tenuta Mazzetta, inclusief ontbijt.

Dag 3: Brindisi - Gallipoli (ca. 78 km)
Vandaag vertrek je naar het zuiden. Maak een korte tussenstop in het oogverblindende Lecce en neem een duik in het kraakheldere water van het magnifieke stadsstrand. Vervolgens rijd je verder naar Gallipoli. Zodra je bent ingecheckt vertrek je naar het oude centrum voor een stevige lunch. Met een volle maag wandel je door de authentieke straten en langs de eeuwenoude stadsmuren. Overnachting M&F Hotel, inclusief welkomstdrankje, fruit, mineraalwater & ontbijt.

Dag 4: Gallipoli - Santa Cesarea Terme (ca. 50 km)
Via een heuvelachtig landschap met pittoreske dorpjes en groene weilanden rijd je naar de kust van Santa Cesarea Terme. Tropische stranden met grillige rotspartijen en kraakhelder water wachten hier op je. Geniet van een ontspannen middag onder de Italiaanse zon in het idyllische Porto Muggio of Porto Badisco. Overnachting Masseria Panareo, inclusief ontbijt.

Dag 5: Santa Cesarea Terme
Bezoek vandaag de wereldberoemde spa van Santa Cesarea Terme. Vier zeegrotten zijn gevuld met heet water en zorgen voor ontspanning en revitalisatie. Ga ook naar het zuidelijkste puntje in de hak van de Italiaanse laars. In Santa Maria di Leuca staat een iconische vuurtoren, maar vind je ook een symbolische basiliek en een authentieke vissershaven. Overnachting Masseria Panareo, inclusief ontbijt.

Dag 6: Santa Cesarea Terme - Amsterdam/Eindhoven/Brussel-Charleroi
Puglia heeft je hart gestolen en toch is het tijd om naar huis te gaan. vandaag breng je de huurauto weer terug naar de luchthaven. Hier stap je weer in het vliegtuig naar de gekozen luchthaven.

De bovenstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 5 nachten.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.