Fly & Drive door betoverend Puglia

Italië: Conversano, Otranto, Martina Franca

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Masseria Panareo, Otranto

Bari

Route van de reis (c) Map created by TravellersPoint

Route van de reis (c) Map created by TravellersPoint

Bari

Casina Dei Preti, Conversano

Casina Dei Preti, Conversano

Casina Dei Preti, Conversano

Casina Dei Preti, Conversano

Casina Dei Preti, Conversano

Monopoli

Masseria Panareo, Otranto

Masseria Panareo, Otranto

Masseria Panareo, Otranto

Otranto

Otranto

Otranto

Masseria Chiancone Torricella, Martina Franca

Masseria Chiancone Torricella, Martina Franca

Masseria Chiancone Torricella, Martina Franca

Martina Franca

Martina Franca

Brindisi

Betoverend mooi Italië in de hak van de laars

Dag 1: Gekozen luchthaven - Bari - Conversano; ca. 38 kilometer
Na aankomst op het vliegveld van Brindisi of Bari (afhankelijk van de gekozen luchthaven van vertrek) haal je jouw huurauto van Avis op en rijd je in jouw eigen tempo naar het prachtige Conversano, gelegen op slechts ca. 7 km van de prachtige Adriatische kust. Het Monastero de San Benedetto is slechts een voorbeeld van de vele prachtige oude gebouwen in deze sfeervolle stad. Overnachting in een standaardkamer incl. ontbijt in Casina Dei Preti, Conversano.

Dag 2: Conversano
Vandaag heb je alle tijd om de schitterende omgeving op je gemak te verkennen. De grotten van Polignano a Mare en het blauwe heldere water van Torre Castiglione roepen je! De prachtige oude wijk rond de Porta Acquaviva vraagt om een fototoestel. Hier ga je terug in de tijd naar het rustieke Italië waar de was wappert in smalle steegjes tussen de huizen. Niet te missen is de Vallei der Trulli. Hier staan de de witte kalkstenen huisjes met kegelvormige daken waar Salento zo bekend om staat. Overnachting incl. ontbijt in een standaardkamer in Casina Dei Preti, Conversano.

Dag 3: Conversano - Otranto; ca. 174 kilometer
Vandaag verlaat je Conversano voor een mooie rit en een afdaling naar het zuidelijkste punt van de hak van de laars. Op weg naar de kuststad Otranto is het landschap vol druivenplanten, vijgenbomen en zelfs granaatappelbomen indrukwekkend mooi. Langs de weg kun je verse cactusvijgen plukken! Je overnacht in het mooie Otranto in een standaardkamer incl. ontbijt in Masseria Panareo, Otranto.

Dag 4 & 5: Otranto
Vandaag heb je alle tijd om het mooie Otranto te ontdekken. Het 15e eeuwse kasteel van Otranto (met een web van gangen en uitkijkpunten) was de inspiratie voor het beroemde ‘Castle of Otranto’ van de Engelse dichter Lord Byron. De Torre Matta biedt een prachtig uitzicht over de haven en de stad. Zin om te zwemmen? Het Lido La Castellana biedt een heerlijk zandstrand met helder water. Je overnacht in een standaardkamer incl. ontbijt in Masseria Panareo, Otranto.

Dag 6: Otranto - Martina Franca; ca. 152 kilometer
Vandaag rijd je vanuit Otranto naar de tweede grootste stad van Puglia, Martina Franca.
Deze stad was omsloten door muren met maar liefst 24 poorten, waarvan er nog enkele staan. De Porta di Santo Stefano (een van de vier poorten) loopt naar de mooie Piazza Roma, de thuisbasis van het indrukwekkende 17e-eeuwse Palazzo Ducale. Vanaf hier is het een korte wandeling door de smalle straatjes naar Piazza Plebiscito, het echte hart van de stad en de achtergrond van het meesterwerk, de prachtige Basilica di San Martino. Je verblijft hier in een standaardkamer incl. ontbijt in Masseria Chiancone Torricella, Martina Franca.

Dag 7: Martina Franca
Maak een heerlijke wandeling door het centrum van Martina Franca en laat je leiden door de heerlijke geuren van de verse orecchiette, oftewel de pasta in de vorm van oorschelpjes die traditioneel in Puglia wordt gemaakt. Voor de liefhebbers van lokale specialiteiten is ook het proeven van de capollo van Martina Franca een must. Deze gerookte ham is de trots van deze stad! Je overnacht wederom in een standaardkamer incl. ontbijt in Masseria Chiancone Torricella, Martina Franca.

Dag 8: Martina Franca - Bari; ca. 75 kilometer
Het is tijd om naar de luchthaven van Bari of Brindisi te rijden, waar je de huurauto weer inlevert voor je in het vliegtuig stapt voor de korte vlucht terug naar huis. Geniet onderweg van het landschap. Je kijkt ongetwijfeld terug op een heerlijke tijd in een van de meest bijzondere regio’s van Italië.

De bovenstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 7 nachten. De hotels en het aantal nachten staan vast, maar je bepaalt zelf hoe je de tijd op de bestemmingen invult.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.