Fly & Drive door Baskenland langs Bilbao en San Sebastian

Spanje: Bilbao, Santander, Burgos, San Sebastián

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Guggenheim Museum Bilbao

Frias, Burgos

Route van de reis (c) Map created by TravellersPoint

Baskenland

Hotel Iraragorri, Bilbao

Hotel Iraragorri, Bilbao

Hotel Iraragorri, Bilbao

Paleis van de provinciale regering van Biskaje, Bilbao

Plaza Nueva, Bilbao

Hotel Silken Coliseum, Santander

Hotel Silken Coliseum, Santander

Kathedraal van Burgos

Hotel Rice Palacio de los Blasones, Burgos

Hotel Rice Palacio de los Blasones, Burgos

Hotel Rice Palacio de los Blasones, Burgos

La Concha strand, San Sebastián

Hotel Zenit San Sebastian, San Sebastián

Hotel Zenit San Sebastian, San Sebastián

Hotel Zenit San Sebastian, San Sebastián

Rivier de Nervion, Bilbao

Betoverend Baskenland

In het Spaanse Baskenland word je heen en weer geslingerd van moderne architectuur naar eeuwenoude tradities en van magische baaien naar ruige bergtoppen. Ook de reputatie als culinair paradijs wordt meer dan waargemaakt. De ansjovis is de ongekroonde koning van deze streek en wordt vergezeld door de volle smaak van de wereldberoemde rode Rioja wijn.

Allereerst begeef je je tussen de innovatieve gebouwen langs de rivier in Bilbao. Laat je inspireren door hedendaagse kunst, de historische binnenstad en kleurrijke markten. De Baskische kust levert een fenomenale route langs de hoge kliffen van de Atlantische Oceaan en brengt je naar het onontdekte Santander. Hier neem je dan eindelijk een duik in de oceaan en wandel je langs de kleurrijke vissersbootjes in de haven. Vervolgens rijd je door het waanzinnige binnenland naar het spirituele Burgos. Omgeven door authentieke bergdorpjes vind je hier talloze pelgrims en een pompeuze kathedraal. Als laatste rijd je naar San Sebastián, waar weer een azuurblauwe baai op je ligt te wachten.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.