First Hotel Mayfair

Kopenhagen, Denemarken

Kopenhagen

Standaard King kamer

Deluxe King kamer

Standaard King kamer

Ontbijt

First Hotel Mayfair

First Hotel Mayfair

Terras

Ontbijt

Ontbijt

Ontbijt

Ontbijt

Kopenhagen

Fitnessfaciliteiten

Bar

Bar

Bar

Kopenhagen

First Hotel Mayfair

First Hotel Mayfair

Kopenhagen

Stijlvol eco-boetiekhotel in een stille straat nabij de Tivoli-tuinen in het historische hart van Kopenhagen, incl. ontbijt

Gesitueerd in een charmant gebouw dat nog uit het begin van de 19e eeuw stamt, vind je in hartje Kopenhagen een eersteklas boutique hotel. Het First Hotel Mayfair onderging in 2008 een uitgebreide renovatie en biedt vandaag de dag de moderniteit en luxe die men van Scandinavië gewend is, gecombineerd met de charme van stijlvolle Londense boutique hotels. Deze combinatie resulteert in chique openbare ruimten, gevuld met loungebanken die je uitnodigen het jezelf gemakkelijk te maken met een goed boek, knusse comfortabele hotelkamers en een algehele sfeer van een verfijnd Engels herenhuis.

Met een locatie midden in het centrum van de Deense hoofdstad heb je zowel restaurants als trendy cafés, bars, curieuze vintagewinkels en een keur aan musea en galerijen slechts een stap van je vandaan. Struin over de Strøget, de bekendste winkelstraat van de stad of bezoek één van de vele musea. Onder meer het Arken Museum of Modern Art en de Kunsthal Charlottenborg zijn zeker een bezoek waard. Met een tram- of busrit bevind je je in het levendige Vesterbro, een wijk die vroeger de rosse buurt van Kopenhagen huisvestte en tegenwoordig bekend staat als dé hipsterwijk bij uitstek, bevolkt door artiesten, jongeren en een hip café op iedere straathoek. Wat ook niet op het to-do-lijstje mag ontbreken, is het kleurrijke Nyhaven, waar de vrolijk geschilderde huizen langs het water gezelschap hebben van charmante cafés en restaurants.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.