Fergus Soller Beach

Sóller, Mallorca, Spanje

Palma de Mallorca

4*-strandhotel in Sóller

Mallorca is een paradijs voor iedereen die tijdens zijn vakantie een goede mix zoekt tussen natuur en cultuur. In de hoofdstad Palma kun je tot laat uitgaan en winkelen, maar wie zin heeft in meer rust en nschilderachtige steegjes, schitterend bergland en mooie stranden pakt de auto of trein richting het noordwesten. Hier bevindt zich het pittoreske Sóller.

In dit havenstadje bevind zich Hotel Fergus Soller Beach. Het centrum van deze stad staat bekend als een van de mooiste plekjes op Mallorca. De stranden en de haven worden omgeven door palmen en bergen vol groen. In de haven van het vissersplaatsje Puerto de Sóller, bevind zich het gastvrije . Met frisse kamers, wellnessfaciliteiten en traditionele restaurant is dit de perfecte uitvalsbasis om optimaal bij te komen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.