Familien-Landhotel Stern

Obsteig, Tirol, Oostenrijk

Famileappartement XL

Familieappartement XL

Familiekamer L

Familiekamer L

Typisch Tirools hotel op het Mieminger Plateau

Al vijfhonderd jaar runt de familie Föger een hotel, en dat is te merken in deze pleisterplaats op haast duizend meter hoogte. Familie en medewerkers doen er alles aan om je je thuis te laten voelen. Het hotel heeft de afgelopen jaren alle kamers gerenoveerd waarbij de typisch Tiroolse stijl zoveel mogelijk is behouden. Dat is geresulteerd in lichte ruime kamers met veel degelijk timmerwerk en strakke witte muren, helemaal zoals je van Oostenrijk gewend bent.

Familien-Landhotel Stern is gevestigd in Obsteig, op het Mieminger Plateau. Het hotel heeft gratis mountainbikes beschikbaar zodat je de omgeving kunt verkennen. Dat kan overigens ook uitstekend te voet, want het plateau leent zich goed voor lange wandelingen langs oude kastelen. Durfals trekken iets verder naar het noorden voor de klettersteig over de Tajakante berg, die bekend staat als één van de mooiste van klettersteigs van Oostenrijk. Na een lange dag buiten leg je je te rusten op het hooibed in de panorama-sauna helemaal bovenin het hotel, of je nestelt je in een van de ‘zwevende stoelen’ om nog eens van het uitzicht over de omgeving te genieten. 

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.