Fairmont Maldives - Sirru Fen Fushi

Shaviyani Atoll, Malediven

Grand Water Sunset villa

Grand Water Sunset villa

Grand Water Sunset villa

Grand Water Sunset villa

Beach Sunset/Sunrise villa

Beach Sunset / Sunrise villa

Beach Sunset/Sunrise villa

Ontspannen op een afgelegen eiland

Sirru Fen Fushi is een exclusief luxe resort, gelegen op het idyllische eiland Vaikaradhoo in de Malediven. Het resort heeft werkelijk alles wat je je maar kunt wensen – van luxe villa's met een binnen en buiten badkamer, een enorm overloopzwembad, drie restaurants en een uitgebreide spa. Er is zelfs een grote kunsttentoonstelling te bewonderen en een kunststudio.

Het eiland is alleen te bereiken met een korte vlucht met een watervliegtuig, waardoor het exclusieve karakter behouden blijft. De parelwitte stranden, azuurblauwe zee en onbedorven natuur zijn simpelweg oogverblindend. Bezoek een van de omringende eilanden met een romantische picknick, maak kennis met de eeuwenoude lokale gemeenschappen, bekijk de schildpadden of bewonder de schitterende onderwaterwereld.

Goed om te weten

Houd er rekening mee dat het eiland uitsluitend te bereiken is met een speedboot- of watervliegtuigtransfer. Reserveren kan bij het resort tot 72 uur van tevoren.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.