Exotisch ontspannen in je privézwembad op Bali

Bali, Indonesië: Seminyak, Ubud, Uluwatu

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Pool Villa - The Senetan Villas, Payangan - nabij Ubud

Uluwatu, Bali

Route van de reis (c) Created by Travellerspoint

Rijstvelden, Bali

Pool Villa - Maharaja Villas, Seminyak

Pool Villa - Maharaja Villas, Seminyak

Bali

Pool Villa, Mahajara Villas, Seminyak

Pool Villa - Maharaja Villas, Seminyak

Pool Villa - The Senetan Villas, Ubud

Pool Villa - The Senetan Villas, Ubud

Monkey Forest, Ubud

Ubud

Sanur

Sanur

Uluwatu

Pool villa - Hillstone Uluwatu, Uluwatu

Pool villa - Hillstone Uluwatu, Uluwatu

Hillstone Uluwatu, Uluwatu

Uluwatu

Rijstvelden, Bali

Luxe villa's op Bali - tussen de rijstvelden en aan zee

Zandstranden, slingerende apen, wuivende palmen; je hebt veel om naar uit te kijken wanneer je deze ongelooflijk luxe vakantie naar Bali boekt. Het eiland leent zich uitstekend voor mooie wandelingen, heerlijke ontspannen dagen aan het strand en culturele hoogtepunten. Tijdens deze vakantie verblijf je in drie schitterende resorts.

Rust en ontspanning zijn gemakkelijk te vinden op het spirituele Bali, maar het heeft toch iets speciaals als je hiervan mag genieten vanuit je eigen villa met met privézwembad. Deze vakantie draait puur om relaxen, daarom verblijf je enkel in rustig gelegen resorts.

Je reis naar Bali zou niet compleet zijn zonder een behandeling in een zeer goede spa. Alle drie de accommodaties hebben een professionele spa waar je kunt genieten van uitgebreide wellnessbehandelingen met biologische ingrediënten (voor deze reis zijn er wel drie massages inbegrepen!). Tel daar de uitstekende restaurants bij op, en je Balinese droomvakantie kan niet meer stuk.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.