Euromast

Rotterdam, Nederland

Suite

Suite

Suite

Suite

Overnacht op grote hoogte

Rotterdam; de stad met stoere havens, inwoners die zeggen waar het op staat en elkaar op de hoek van diverse stamcafés hartelijk begroeten. Prachtige gebouwen die stijlvol opdoemen langs de rivier en samen ‘Manhattan aan de Maas’ vormen. Een ruige, dynamische stad die diepe en zachtzinnige spreuken heeft verstopt op muren en gebouwen. Stap op de fiets en ontdek de architectonische highlights die Rotterdam wereldwijd op de kaart hebben gezet - zoals de mysterieuze kubuswoningen, de gigantische markthal, de gracieuze Erasmusbrug ‘De Zwaan’ en het gloednieuwe station ‘De Haai’. En te midden van een prachtig stadspark, torenhoog boven de bomen, ga je een onvergetelijke nacht tegemoet in een van de uniekste suites die deze stad rijk is.

Ontkurk de fles champagne terwijl je geniet van het weidse uitzicht. Niemand die je hier stoort, de wereld ligt werkelijk voor een nacht aan je voeten. ‘s Avonds aanschouw je een spektakel van lichtjes terwijl je ‘s ochtends de stad langzaam ziet ontwaken tijdens het exclusieve ontbijt. Neem de lift naar beneden of stap in je avontuurlijk schoenen en maak een spannende afdaling - de Euromast is de enige attractie binnen Europa waar je vanaf kunt abseilen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.