Enterprise Hotel

Milaan, Italië

Milaan

Superior kamer

Superior kamer

Milaan

Superior kamer

Milaan

Junior suite

Milaan

Milaan

Comfortabel hotel met uitzicht over Milaan

Milaan is dé stad als het gaat om mode, cultuur en architectuur. Maar of je nu een bezoek brengt aan de stad voor zaken of voor vakantie, Hotel Enterprise geeft je de allerbeste service op een uitstekende locatie. Met de ligging net buiten het stadscentrum biedt het hotel je een geluidsvrije nachtrust in een mooi ontworpen kamer en een uitgebreid ontbijtbuffet. Met de tram voor de deur ben je binnen mum van tijd in het centrum van de stad.

Het hotel geeft op vele manieren net even dat beetje extra waardoor je met veel plezier terug zult denken aan je verblijf. Tot in de details verzorgd, zowel in de esthetisch prachtige Japanse sauna op de zevende verdieping, als gastronomisch bij restaurant Sophia. En ook de authentieke sfeer in de wijnbar is een bezoek meer dan waard. De aandacht voor details vind je terug in de kamer met parketvloer en prachtige mozaïeken in de badkamer. Elke donderdagavond opent het hotel zijn deuren voor internationale gasten en vermaken dj’s en muzikanten je in de American Lounge Bar in een ontspannen setting waar je onder het genot van heerlijke cocktails en goed eten een heerlijke avond kunt beleven.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.