Elite Palace Hotel

Stockholm, Zweden

Wellness

Elite Palace Hotel

Wellness

Wellness

Elite Palace Hotel

Elite Palace Hotel

Bar van het hotel

Restaurant van het hotel

Restaurant van het hotel

Superior kamer

Badkamer

Elite Palace Hotel

Deluxe kamer

Bar van het hotel

Fitnessfaciliteiten

Wellness

Stockholm

Verblijf in een centraal gelegen en modern hotel in Stockholm in het pittoreske Vasastan, incl. ontbijt & optioneel toegang tot de wellness

Elite Palace is een hotel dat precies bij het karakter van Stockholm past: luxe, maar niet overdadig. Het hotel is modern, stijlvol en het heeft iets karakteristieks. Dit komt prachtig tot uiting in de wijk waar Elite Palace zich bevindt: de geliefde wijk Vasastan. Deze typische buurt zit boordevol geschiedenis, parken en schilderachtige straten. Eigenlijk bevind je je dus op de ideale locatie om eigenzinnig Stockholm te gaan ontdekken.

Bij Elite Palace dineer je tussen de locals in het unieke Bishop's Arms, een grote pub waar behalve bieren en whisky's ook lekkere internationale gerechten worden geserveerd. Daarnaast vind je rond het hotel nog een hoop andere restaurants, cafés en pubs. Neem de ondergrondse vanaf metrostation St. Eriksplan en ontdek de rest van de Zweedse hoofdstad.

Waar de meeste toeristen afreizen naar Zuid-Europa, laat het merendeel de mysterieuze Scandinavische pracht links liggen. Zeer onterecht want een stad zoals Stockholm heeft een hele hoop te bieden. Wandel door de smalle steegjes in de oude stad, bezoek de kastelen der koningen én natuurlijk de Vikingnederzetting Birka, die ten westen van de stad op een eilandje in het Mälarmeer ligt.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.