Elite Hotel Arcadia

Stockholm, Zweden

Milieuvriendelijk Milieuvriendelijk

Milieubewust reizen

Superior kamer

Elite Hotel Arcadia

Elite Hotel Arcadia

Superior kamer

Elite Hotel Arcadia

Elite Hotel Arcadia

Elite Hotel Arcadia

Elite Hotel Arcadia

Elite Hotel Arcadia

Elite Hotel Arcadia

Elite Hotel Arcadia

Elite Hotel Arcadia

Stockholm

Chic en elegant hotel met excellent restaurant in het stijlvolle Stockholm in de bruisende wijk Östermalm en vlakbij Stureplan incl. ontbijt

Locatie is alles! Laat het Elite Hotel Arcadia dat nu juist in overvloed hebben. Het hotel is gevestigd in een rustige buurt, maar toch nabij het openbaar vervoer (met de metro bent u in vijf minuten op het centraal station) en interessante restaurantjes. Stockholm opent zichzelf voor u vanuit dit hotel, want u staat zo in alle hoeken van deze fascinerende en gevarieerde stad.

Elite Hotel Arcadia is gevestigd in een elegant pand uit het eind van de jaren vijftig en binnen komen klassiek en modern design samen in zowel de hotelkamers als de ontbijtzaal en het restaurant. Ook hier gaat traditie hand in hand met de huidige trends: van een burger met truffel-bearnaise tot lamsfilet met feta of gebakken halloumi met zoete aardappel-patat.

Het Olympisch Stadion uit 1912 is om de hoek van het hotel en in een kwartier wandelt u naar de populaire Stureplan-wijk, gevuld met winkels, musea, restaurants en nachtleven. Voor een hip diner hoeft u nog minder ver te zoeken: dicht bij het hotel, aan de Roslagsgatan en Birger Jarlsgatan zitten bijvoorbeeld zeer trendy burgerrestaurants - met of zonder vlees, zoals dat hoort in vooruitstrevend Stockholm.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.