El Paseo Hotel

Miami Beach, Florida, Verenigde Staten

El Paseo Hotel

El Paseo Hotel

Deluxe suite met één slaapkamer

Deluxe suite met één slaapkamer

Deluxe suite met één slaapkamer

El Paseo Hotel

Standaardkamer

El Paseo Hotel

4*-Hotel bij bruisend Miami Beach

El Paseo Hotel – de naam doet Spaans aan en dat is geen toeval, aangezien dit luxe hotel in Española Way ligt. Voor degenen die nog niet zo bekend zijn met Miami Beach een korte introductie: Española Way is dé historische buurt van dit betoverende eiland dat ten oosten van de stad Miami ligt. Een wijk die in de jaren 20 werd aangelegd om de stad een cultureel en artistiek imago te geven. Nu, bijna een eeuw later, krioelt, bruist en leeft het hier nog steeds. Boetiekjes, restaurants, barretjes, ateliers: Miami Beach, en met name Española Way, is een uniek paradijsje in Miami.

Het hotel heeft ook wel iets Spaans. De aardkleurig geplamuurde muren, schattige balkonnetjes en de jugendstil-achtige beschildering zouden in Barcelona of Madrid ook niet misstaan. El Paseo Hotel ligt slechts een paar passen verwijderd van Ocean Drive en daarachter het strand, hetgeen de locatie alleen maar idealer maakt. Pak een strandlaken en neem plaats in de beachclub of nestel jezelf onder een parasol op het fijne zandstrand. Als je niets van het bijzondere Miami Beach wilt missen, is El Paseo het hotel dat je zoekt.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.