Onze populaire droomreizen zijn terug

Bij Travelbird geloven we erin dat je pas ultiem geniet van reizen als je gaat voor authentieke belevingen. Denk aan bijzondere trips waarbij je een plaats door en door leert kennen, zonder daarvoor de hoofdprijs te moeten betalen. We zijn dan ook verheugd om je te vertellen dat onze droomreizen deals terug zijn!

Deze aanbiedingen bestaan uit complete deals inclusief vluchten, hotels, excursies en transfers in één pakket. Onze in-house reisexperts stellen deze onvergetelijke vakanties speciaal voor je samen zodat je kunt genieten van de mooiste plekjes van de hele wereld.

Wat dacht je bijvoorbeeld van onze deals naar Zuidoost-Azië? Deze populaire rondreizen door Vietnam, Cambodia en Thailand nemen je met prachtige stops mee naar bijvoorbeeld het indrukwekkende Angkor Wat en het charmante Hanoi.

Of zijn de kronkelende doorgangen en de fascinerende souks van prachtig Marrakesh meer iets voor jou? Dit middeleeuwse pareltje in Marokko laat je zien dat je niet ver hoeft te vliegen om betoverd te worden. Zin om toch wat verder weg op reis te gaan? Ga dan voor Zanzibar en Tanzania en geniet van een adembenemende mix van witte stranden met palmbomen en safari-avonturen.

Over safari’s gesproken, we hebben ook weer de razend populaire Kruger safarireizen voor je in de aanbieding. Op deze trips krijg je de kans om de Big 5 met je eigen ogen te zien. Breng je je tijd het liefste door op paradijselijke stranden? Ga dan voor een exotische vakantie naar Bali.

Verder is ook de pakketreis naar Peru, favoriet bij veel reizigers, klaar om geboekt te worden. De Inca trail en de rest van het land moet je zelf ervaren om het te kunnen bevatten.

Vergeet niet dat we bij Travelbird graag je reiskriebels aanwakkeren met authentieke ervaringen in plaats van standaard reizen. Bekijk onze verzameling Dream Destination deals om het zelf te ervaren en plan je volgende onvergetelijke reis.

Actuele aanbiedingen