De meest bijzondere droomreizen

Deze aanbiedingen bestaan uit complete deals inclusief vluchten, hotels, excursies en transfers in één pakket. Onze in-house reisexperts stellen deze onvergetelijke vakanties speciaal voor je samen zodat je kunt genieten van de mooiste plekjes van de hele wereld.

Droomvakanties in Azië

Wat dacht je bijvoorbeeld van onze deals naar Zuidoost-Azië? Deze populaire rondreizen door Vietnam, Cambodia en Thailand nemen je met prachtige stops mee naar bijvoorbeeld het indrukwekkende Angkor Wat en het charmante Hanoi. Of zijn de kronkelende doorgangen en de fascinerende souks van prachtig Marrakesh meer iets voor jou? Dit middeleeuwse pareltje in Marokko laat je zien dat je niet ver hoeft te vliegen om betoverd te worden. Zin om toch wat verder weg op reis te gaan? Ga dan voor Zanzibar en Tanzania en geniet van een adembenemende mix van witte stranden met palmbomen en safari-avonturen.

Jouw droomreis naar Afrika

Voor velen is het bezoeken van het Afrikaanse continent een droom. Wij helpen je bij het vinden van de meest perfecte reis naar bijvoorbeeld Tanzania of Uganda. Kies voor een all-inclusive vakantie met perfect georganiseerde excursies, safari's onder begeleiding van experts en een unieke ervaring. Niets is zo mooi als het zien opkomen van de zon in Zuid-Afrika. Het Kruger Park zet zich in voor het behoud van het lokale wild en maakt het mogelijk om de flora en fauna van Afrika van zo dichtbij mogelijk te ervaren.

Cultuur en historie

De Inca Trail, een bezoek aan Peru, de Chinese Muur en reizen met de Orient Express. Voor velen is het bezoeken van bepaald cultuurhistorische erfgoed een droom. Een huwelijksreis of een lange vakantie is een perfect excuus om een reis te maken die je nooit meer zult vergeten. Maak jouw dromen waar en bekijk ons uitgebreide aanbod aan bijzondere reizen naar de meest indrukwekkende landen en gebieden.


Actuele aanbiedingen